30 Απρ 2024

 Αγαπητοί Συμμαθητές,

Με βαθύτατη θλίψη ενημερώνω ότι σήμερα Μεγάλη Τρίτη (30/4) απεβίωσε η αγαπημένη σύζυγος του Συμμαθητού μας Φράγκου Δημήτρη, Αναστασία (Στάσα).

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Δευτέρα του Πάσχα (6 Μαΐου 2024εκ του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Λουτρακίου, στις 12 το μεσημέρι.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα πλέον ειλικρινή του Συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο και Συμμαθητή Δημήτρη Φράγκου και την λατρεμένη τους κόρη  Βάνα και εύχεται ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την ψυχή της μετά των Αγίων και Δικαίων εν τόπω χλοερώ εν τόπω αναπαύσεως ένθα ουκ έστιν πόνος ου λύπη ου στεναγμός αλλά ζωή ατελεύτητος.

Η μεταστάσα υπήρξε ενεργό και δυναμικό μέλος του Συνδέσμου και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες. Διακρινόταν για την μαχητικότητά της και συμμετείχε σε όλες τις διαδηλώσεις τόσο της ΕΑΑΣ όσο και των λοιπών διεκδικητικών φορέων ( Π.Ο.Σ, Α.Κί.Σ) μαχόμενη και αγωνιζόμενη  με πάθος για τα δίκαια αιτήματά μας. 

Το ΔΣ του Συνδέσμου αποφάσισε ομόφωνα να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο Ακολουθία της μεταστάσης ,να κατατεθεί στεφάνι στη Μνήμη της και να αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στο blog του Συνδέσμου

Αιωνία της η Μνήμη

                                                                                                                                                                             Αθήνα, 30 Απρ.2024

                                 Για το ΔΣ του Συνδέσμου

 Στέλιος Καστραντάς                           Παναγιώτης Ψυχογυιός

       Πρόεδρος                                           Γεν. Γραμματέας

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: