20 Δεκ 2015

Σε πείσμα των καιρών….    Μια και έφτασαν οι γιορτές, εμείς οι της ΣΣΕ 73 στη Θεσσαλονίκη, είπαμε να το ρίξουμε και λίγο ‘’έξω’’, προσπαθώντας όχι να ξεχάσουμε, αλλά να παραμερίσουμε προσωρινά όλες τις διαμορφωμένες συνθήκες που σαν ‘’παράπλευρη απώλεια’’ έχουν την χαρά, την ελπίδα και το χαμόγελό μας.
    Μαζευτήκαμε λοιπόν, όσοι δεν είχαν υποχρεώσεις, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου το βράδυ, στην γνωστή μουσική ταβέρνα ‘’ΚΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕΖΕ’’, όπου στο παρελθόν έχουμε κάνει αξέχαστα γλέντια.
    Από τη σύναξή μας, δεν μπορούσαν να λείψουν οι κάπως μακρινοί, ο Γρηγόρης και ο Πέτρος, η παρουσία των οποίων μας δίνει πάντα μεγάλη χαρά.
    Μαζευτήκαμε λοιπόν οι Γιώργος, και άλλος Γιώργος, Γρηγόρης, Πέτρος, και άλλος Πέτρος, Σάββας, Σπύρος, Σταύρος, Τάσος , Τίμος και εγώ, καθώς και οι φίλοι που είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της παρέα μας, οι Νίκος, Σταύρος, Γιώργος, Στράτος, Κώστας και Τάκης, σύνολο καμιά τριανταριά άτομα.
    Μια χαρά φάγαμε, ήπιαμε, ακούσαμε καλή μουσική, κάποιοι μάλιστα είχαν και …. ‘’κατακτήσεις’’ από διπλανές παρέες…
    Με άλλα λόγια, περάσαμε πολύ όμορφα, αν και το κέφι δεν ήταν όπως τις προηγούμενες φορές.
    Τώρα, οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην εκδρομή που σχεδιάζουμε για Φλώρινα – Πρέσπες το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου, καθώς και η κοπή της Βασιλόπιτας στη Θεσσαλονίκη.
    Ακολουθούν, ‘’μερικές σκηνές του έργου’’….
Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: