4 Απρ 2020

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΡΤΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟ


Αγαπητοί συμμαθητές ,
    Συμπληρώνονται , σχεδόν σαράντα ημέρες , από τότε που έφυγαν από την ζωή , οι συμμαθητές μας , Αρταβάνης Πέτρος και Πολυμερόπουλος Κων/νος.
    Η επιμνημόσυνη δέηση , των σαράντα ημερών , θα γίνει την 5-4-20 , μετά την λειτουργία της Κυριακής , στην Πρέβεζα και Παπάγου Αττικής αντίστοιχα .
    Όλοι βιώνουμε  τα αυστηρά μέτρα που έχει  επιβάλει η Κυβέρνηση στην χώρα μας , λόγω της επιδημίας του κορονοιού. Κατά συνέπεια τα μνημόσυνα των 40ημερών  , θα γίνουν σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον , χωρίς να είναι δυνατή η παρουσία μας , στην τελετή της μνήμης τους .
     Επικοινωνήσαμε με τον υιό του Πέτρου ,  Αρταβάνη Σπύρο και την χήρα Πολυμεροπούλου Δέσποινα .
    Ο Σύνδεσμος της Τάξεώς μας , μέσω του ΔΣ ,  εξέφρασε τα συλλυπητήρια για το βαρύ πένθος των οικογενειών και τις ευχές για καλό ταξίδι και ανάπαυση των ψυχών των αγαπητών συμμαθητών  μας , Πέτρο και Κώστα .
    Λυπούμεθα , που δεν είμαστε παρόντες στην τελετή  για τις ψυχές των στο ταξίδι τους και ευχόμεθα να τις χαρίζει το έλεος του ο Θεός .
    Δεν θα τους ξεχάσουμε , και ευελπιστούμε στο μέλλον, όταν αποκατασταθεί η κανονικότητα στη ζωή , να τους ανάψουμε , σε ανάλογη τελετή,  ένα κερί , όλοι μαζί και να προσευχηθούμε για την ανάπαυση των ψυχών των .
    ΟΙ συμμαθητές μας που έφυγαν από την ζωή, που δεν είναι πια κοντά μας , είναι στην μνήμη μας και στην καρδιά μας .
    Αιωνία των η μνήμη , ας είναι ελαφρύ το χώμα που του σκεπάζει .
Σας ευχαριστώ .
Για το ΔΣ
Αραμπατζής Μ. , Γραμματεύς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: