24 Νοε 2012

ΤΟ ''ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ'' ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    Σε πείσμα των καιρών, της Μερκελ, του Σό’ι’μπλε, της Λαγκαρντ, του Τόμσεν, και των συμπαρομαρτούντων και παρατρεχάμενών τους,
    Σε πείσμα της ημετέρας τρό’ι’κα και των ‘’ντόπιων και ξένων μονοπωλίων’’,
    Σε πείσμα όλων αυτών και άλλων τόσων τέλος πάντων, όπως το είχαμε σχεδιάσει, την Παρασκευή πήγαμε για ‘’νταβαντούρι’’, και κατά τη γνώμη όλων, ’ΑΝΣΚ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ !’’.
    Αποδείξαμε στους εαυτούς μας, ότι μπορούμε να περνάμε καλά, χωρίς πολλά έξοδα, ότι μπορούμε να παραμερίζουμε τα γνωστά και άγνωστα προβλήματά μας για λίγο, και , όσο μπορούμε,΄’’να του δίνουμε να καταλάβει’’.
    Αυτό κάναμε και εχθές, ο Ηλίας, ο Πέτρος, ο Τάσος, ο άλλος Πέτρος, ο άλλος Τάσος, ο Θανάσης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Σταύρος, ο Γρηγόρης, ο Γιάννης, εγώ και κάποιοι καλοί φίλοι μας, και όπως το είχαμε προαναγγείλει πήγαμε σε μία ταβέρνα όπου απολαύσαμε απίθανο μουσικό πρόγραμμα, εντελώς στα γούστα μας, και πολύ καλό φαγητό ( περίεργο, κανείς δεν παραπονέθηκε…) μέχρι…( δεν ξέρω, στο σπίτι γύρισα στις τρισήμισυ τη νύχτα ή το πρω’ί’ αν προτιμάτε.)
    Ήρθαν τα παιδιά από την Πτολεμα’ί’δα και το Κιλκίς, και πολύ το χαρήκαμε όλοι μας. Όσοι δεν μπορούσαν να έρθουν, έχασαν. Για τον μόνο που ξέρω είναι ο Λάζαρος, που δεν μπόρεσε να έρθει γιατί κατέβηκε στην Αθήνα για να δεί την νεογέννητη εγγονή του. Να σου ζήσει, Λάζαρε, ακόμα μια φορά. Μην ανησυχείς, θα το ξανακάνουμε.    Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, λίγες φωτογραφίες, σαν δείγμα, θα σας πείσουν για τα παραπάνω. Περιττό να πούμε, ότι έλαμψε το ταλέντο του Γρηγόρη. Του πρότειναν και συμβόλαιο, οπότε δεν πρέπει να ανησυχεί για τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: