24 Ιουλ 2016

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΖΑ, O ΓΙΩΡΓΟΣ ‘’ΕΦΥΓΕ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.
    Η μοίρα έδειξε το χειρότερό της πρόσωπο, στην οικογένεια του συμμαθητού και φίλου μας Θεόδωρου Καζά, στις 14 Ιουλίου.
    Ο μεγάλος του γιός, ο Γιώργος, που εργαζόταν στην Ιταλία, υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες του Νοσοκομείου Mauriziano ( Τορίνο ), δεν κατέστη δυνατή η διατήρησή του στη ζωή.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απώλεια για τους γονείς, όταν, ανατρέποντας την φυσική τάξη των πραγμάτων, ο Θεός καλεί κοντά του το παιδί τους. Αυτή την μέγιστη συμφορά, αναγκάστηκαν να υποστουν η Όλγα και ο Θεόδωρος, αλλά και ο μικρότερος γιός τους Χάρης.
    Συναισθανόμενοι την μέγιστη αυτή απώλεια, συλλυπούμεθα από τα βάθη της καρδιάς μας την Όλγα, τον Θεόδωρο και τον Χάρη, ευχόμενοι να βρούν την δύναμη να ανταπεξέλθουν στον άπειρο πόνο τους, τον οποίο μόνο να τον φανταστούμε μπορούμε.
    Κουράγο Όλγα, κουράγιο Θόδωρε, κουράγιο Χάρη. Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές, αλλά όχι όλες. Το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ο Θεός να σας δίνει κουράγιο, και να είστε εσείς καλά, για να έχετε πάντα την ανάμνησή του νωπή. Έχετε την συμπαράσταση όλων μας.
    Το ταξίδι του Γιώργου για την τελευταία του κατοικία, θα  γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, στα Κοιμητήρια Θέρμης Θεσσαλονίκης, στις 17.00 το απόγευμα.
    Κατόπιν επιθυμίας του Θεόδωρου, ο Σύνδεσμος Τάξεως ΣΣΕ 1973, αντί στεφάνου, κατέθεσε χρηματικό ποσό στη μνήμη του, στο ‘’ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια: