28 Φεβ 2015

ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΨΩΝ


    Την Κυριακή των αποκριών, όπως κάθε χρόνο γίναμε για ένα βράδυ «Σαμψωνίστας». Έχει γίνει πλέον θεσμός. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα βρισκόμαστε στην Παλλήνη, στο κέντρο «Σαμψών» του Κύπριου φίλου μας. Αυτή τη μέρα το μαγαζί είναι δικό μας, διασκεδάζουμε όπως θέλουμε, χωρίς περιορισμούς και τυπικότητες.
    Το πάρτι είναι μασκέ, χωρίς αυτό να είναι αυστηρά υποχρεωτικό. Πρέπει να πούμε όμως ότι μερικά ζευγάρια είναι εντυπωσιακά ευρηματικά στην μεταμφίεση. Η φαντασία τους θα έλεγα ότι είναι αχαλίνωτη και ταυτόχρονα αξιοθαύμαστη.
    Ο Παναγιώτης και η Ελένη Ζέκιου δικαιούνται σίγουρα το χρυσό μετάλλιο σ’ αυτό τον τομέα. Διαχρονικά κάνουν τις καλύτερες μεταμφιέσεις. Αυτή τη φορά ήταν ντυμένοι πειρατές. Καλύτεροι από το πρωτότυπο. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ψυχογιός με πούρο σε στυλ Μάκαρου. Ο Μεξικανός Βύρωνας Μαυροδόπουλος. Ο Κινέζος αξιωματούχος (Πετροπού) Λη. Ο Σεΐχης των Εμιράτων (Γιώργος Μαστοράκης τάξεως 68).
    Με ιδιαίτερη φαντασία μεταμφιέστηκαν και τα ζεύγη Γηραλέα, Κυριακάκη, Τσιρογιάννη, Βάσιλα, Μπελιβανάκη και όλα αυτά με την ευλογία της Αγίας ηγουμένης Πόπης Κουλουρά μετά του Αγγέλου Ραφαήλ.
    Δεν πέρασε απαρατήρητος και ο πρόεδρος των Κοντέμος (Γιώργος Παπαδόπουλος) με τη σύζυγό του Άννα. Μεγάλος απών της βραδιάς ο εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης, ο αγαπητός συμμαθητής Στέλιος Καστραντάς. Ας ευχηθούμε να είμαστε καλά και να του χρόνου ακόμη καλύτερα.
Γεώργιος ΠαπαδόπουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια: