13 Φεβ 2014

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ 2014 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ 2014 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Μετά το ‘’ναυάγιο’’ της προσπάθειας να κόψουμε όλοι ή σχεδόν όλοι μαζί οι συμμαθητές την Βασιλόπιττά μας στη Θεσσαλονίκη, παρά τις προσπάθειες όλων που είχαν εμπλοκή, αποφασίσαμε και την κόψαμε στη Θεσσαλονίκη, όπως κάθε χρόνο.
   Φέτος, είπαμε να βγούμε και λίγο ‘’προς τα έξω’’ και πήγαμε στη Θέρμη, στην ταβέρνα ‘’ΘΕΡΜΑ’Ι’Σ’’, με ζωντανή μουσική εννοείται, το Σάββατο που μας πέρασε, 8 Φεβρουαρίου.
    Μαζί με κάποιους φίλους, που πάντα είναι ευπρόσδεκτοι, μαζευτήκαμε καμμιά πενηνταριά άτομα. Από τους συμμαθητές, όσοι μπορούσαν να είναι παρόντες, ήταν, πλήν εξαιρέσεων. Ιδιαίτερα σημαντική, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ήταν η παρουσία συμμαθητών μας εκτός Θεσσαλονίκης, από Πτολεμαίδα, Κιλκίς, Σέρρες και Αριδαία, και για το λόγο αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πέτρο, τον Γρηγόρη, τον Δημήτρη και τον Θωμά.
    Το καλό φαγητό, η μουσική και κυρίως η διάθεσή μας, συνετέλεσαν στο να περάσουμε μια πολύ ωραία βραδυά. Ίσως όχι όπως κάποιες προηγούμενες, αλλά καλά περάσαμε.
    Ο Θανάσης έκοψε την πίττα μας, και το ‘’φλουρί’’ έπεσε στον Πέτρο τον Αλεξανδρίδη, που πήρε και το ‘’έπαθλο’’, μια ασημένια εικόνα της Παναγίας, που αγοράσαμε από το κατάστημα του Κώστα του Κουκουφίκη. Ευχόμαστε στον Πέτρο, η τύχη του ‘’φλουριού’’ να είναι ενδεικτική και σημαδιακιά στην αυτοδιοικητική προσπάθεια που κάνει για τον Δήμο Πτολεμαίδος.
    Στην ίδια ταβέρνα, συνέπεσε να κόβει την πίττα του και ο Σύνδεσμος ΕΛΔΥΚ 1974 Βορείου Ελλάδος, με τους οποίους συνεορτάσαμε και ανταλλάξαμε προσφωνήσεις.
    Όπως πάντα, επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, παρακάτω σας παραθέτω μερικές χιλιάδες λέξεων…
Ανδρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: