30 Ιουν 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

    Από τον εκδοτικό οίκο ‘’ΙΩΛΚΟΣ’’ εξεδόθη τον Μά’ι’ο και κυκλοφορεί το βιβλίο του συμμαθητού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ με τίτλο
ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ
Το χρονικό της στρατιωτικής καταιγίδας – 1943.

    Το βιβλίο, απευθύνεται σε όλους τους αναγνώστες, αφού είναι γραμμένο χωρίς την γνωστή και για πολλούς δυσνόητη ‘’στρατιωτική ορολογία’’, έχει δε αποσπάσει απολύτως θετικές κριτικές από παντού.
    Ο συγγραφέας, αφηγείται όλα όσα έγιναν από πλευράς πολεμικών επιχειρήσεων στην Κώ, μέχρι την  ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα, με μυθιστορηματικό τρόπο που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.  Είναι σίγουρο, ότι οι γνώσεις του αναγνώστη θα εμπλουτισθούν με πραγματικά γεγονότα, τα οποία αφηγούνται εναργέστατα .
    Προσωπικά, όταν ξεκίνησα την ανάγνωση, δεν την διέκοψα παρά μόνον όταν τελείωσαν οι 288 σελίδες του. Έχω την γνώμη ότι είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί και να βρίσκεται στην βιβλιοθήκη μας.
    Ο ίδιος ο συγγραφέας, μας γράφει λίγα λόγια για το βιβλίο του.
 

    Το βιβλίο τιμάται 13,5 ευρώ στα βιβλιοπωλεία ( στη Θεσσαλονίκη στα ΙΑΝΟΣ, ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ )
    Για τους συναδέλφους και μόνον, ο συγγραφέας μπορεί να το στείλε ταχυδρομικά ή με κούριερ, στην τιμή των 10 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των  εξόδων αποστολής. Αρκεί να επικοινωνήσουν μαζί του στο ε-μαιηλ (jpnze81@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: