25 Ιουν 2013

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

   Η ζωή είναι μια αλληλοδιαδοχή ευχάριστων και δυσάρεστων γεγονότων, που μας δημιουργούν και τα ανάλογα συναισθήματα.
   Έτσι και τώρα, μετά την αδόκητη απώλεια του αγαπητού σε όλους μας Αντώνη, ήρθε η σειρά ενός ευχάριστου γεγονότος, για να επαληθεύσει τα παραπάνω.
   Την Κυριακή λοιπόν που μας πέρασε, 23 Ιουνίου, η Θάλεια και ο Γρηγόρης Τριανταφυλλίδης πάντρεψαν την κόρη τους Τάνια με τον Κυριάκο Κουκίδη, στην γενέτειρα του Γρηγόρη, τον Βαπτιστή Κιλκίς.
   Οι κοντινότεροι συμμαθητές, βάλαμε ένα λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη και πήγαμε στον γάμο, αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε μέχρι πολύ αργά την νύχτα. Όλοι όσοι μπορούσαμε, ήμασταν εκεί.
   Με χορό και με τραγούδι, και με την συνοδεία οργανοπαικτών, παραδοσιακά, η νύφη ήρθε στην εκκλησία, όπου την περίμενε ο εκλεκτός της Κυριάκος.
   Η εκκλησία του Βαπτιστή, αν και αρκετά μεγάλη, δεν στάθηκε ικανή να χωρέσει το πλήθος των προσκεκλημένων, που σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, ξεπερνούσαν τους 650.
   Μετά το γάμο, ακολούθησε το πατροπαράδοτο γλέντι στην αίθουσα δεξιώσεων ‘’ΘΕΑΤΡΟΝ’’,κοντά στο Κιλκίς, στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι προσκεκλημένοι.
   Η Θάλεια και ο Γρηγόρης, μερίμνησαν ιδιαίτερα για εμάς τους συμμαθητές και τις γυναίκες μας, ώστε να είμαστε άνετα και σε μία πολύ ωραία παρέα, όπως πάντοτε άλλωστε.
   Παρά τον ιδρώτα που έτρεχε ‘’ποτάμι’’, ο Γρηγόρης ήταν ‘’πανταχού παρών’’, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια της δεξιώσεως. Αυτό βέβαια, δεν τον εμπόδισε να επιδείξει για ακόμη μία φορά τις φωνητικές του ικανότητες, αφού – ως συνήθως – πήρε το μικρόφωνο και μας γέμισε κέφι.
   Εμείς, φύγαμε σχετικά νωρίς, αλλά το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
   Ενώνοντας τις ευχές όλων μας, παρόντων και απόντων, ευχόμαστε στο νέο ζευγάρι,
κάθε χαρά και ευτυχία στη ζωή τους,
 και
 καλούς απογόνους,
τους οποίους τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Θάλεια, τους περιμένουν με ανυπομονησία.
   Παρακάτω, μερικές φωτογραφίες από όλα τα συμβάντα. Δυστυχώς, ένα απρόβλεπτο πρόβλημα στην φωτογραφική μου μηχανή, με ανάγκασε να χρησιμοποιήσω μόνον βιντεοκάμερα, με ανάλογη μείωση ποιότητος στις φωτογραφίες.
 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: