14 Μαΐ 2013

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΟΥΛΩΝΗ

Αλησμόνητε Νίκο

   Συγκλονισμένοι βαθύτατα από τον κεραυνό του φοβερού μαντάτου, στεκόμαστε σαστισμένοι και άναυδοι μπροστά στην σεπτή σορό σου, η οικογένειά σου, εμείς οι συμμαθητές σου ,οι φίλοι σου, οι μαθητές σου ,αλλά και πλήθος κόσμου, μη μπορώντας να πιστέψουμε την απώλειά σου.

   Νίκο, σε χάσαμε όλοι εμείς που στις 24 Σεπ 1969 διαβήκαμε το κατώφλι της Σ.Σ.Ε εμφορούμενοι με τα υψηλά ιδανικά της φυλής μας,  αλλά κυρίως  η αξιολάτρευτη οικογένειά σου ,η Πόπη συνοδοιπόρος μιάς ζωής, οι θυγατέρες σου, Φλόρα που σου χάρισε τρία εγγόνια και Λίλα, που δεν μπορούν  να πιστέψουν την απώλειά σου.

   Νίκο διακρίθηκες από Εύελπις ακόμη ως Αθλητής  αλλά και ως Αξκός του Σώματός σου και καταξιώθηκες στο χώρο των Ε.Δ. Μετά δε την αποστρατεία σου ασχολήθηκες με την μεγάλη σου αγάπη, το μπάσκετ, οπότε διαμόρφωσες εφάμιλλους με σένα αθλητές  και για τους οποίους να είσαι υπερήφανος..
Σε λίγο το χώμα της γενέτειράς σου, της αγαπημένης σου Θεσσαλονίκης  θα σε δεχθεί στην ψυχρή αγκαλιά του στοργικά. Κοιμήσου εκεί, τον αιώνιο ύπνο σου αγκαλιά με τους Θόδωρο και Βασίλη, ήσυχα και ξέγνοιαστα.

   Αξέχαστε Φίλε και συμμαθητή,

   Στεκόμενοι τούτη την ώρα μπροστά στο Ιερό λείψανό σου, σεμνή ομήγυρη ευλαβών προσκυνητών και τιμητών της ιερής μορφής σου, μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα όλοι οι φίλοι και γνωστοί, σου απευθύνουμε από τα βάθη της ψυχής μας τον ύστατο πονεμένο χαιρετισμό. Επίσης παρακαλούμε τον παντοδύναμο Θεό να δεχθεί στους κόλπους της αιώνιας Βασιλείας του την καλοκάγαθη ψυχή σου.

    Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τάξεώς μας, ερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των συμμαθητών, που αποφοιτήσαμε το 1973 από την Σ.Σ.Ε, αλλά και ως ένας από τους καλούς σου φίλους εύχομαι να είναι αέρινο το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ.
Ευάγγελος Δανιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: