29 Αυγ 2012

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΜΠΗ

   
    Το Σάββατο, 25 Αυγούστου, στη Λυγιά Πρεβέζης, η Σούλα και ο Βαγγέλης Κουμπής έκαναν το γάμο της κόρης τους Σοφίας με τον Γιάννη Αποστόλου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά. Ακολούθησε η βάπτιση του εγγονού τους, στον οποίο δόθηκε το όνομα Ερρίκος – Ευάγγελος.
   
    Μετά την ‘’γαμοβάφτιση’’, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις 8 το πρωί, δίπλα στην πισίνα του NICOPOLIS CLUB, στο Μονολίθι. Οι ‘’κάπως’’ μεγαλύτεροι, αποχώρησαν κατά τις 5, ενώ η πισίνα δέχτηκε τις πρω’ι’νές βουτιές ( με τα ρούχα φυσικά ) των πιο τολμηρών, που ήταν πολλοί…
   
Ο Βαγγέλης και η Σούλα, ακούραστοι, ήταν πάντα δίπλα στους προσκεκλημένους τους, για να επιλύσουν όποιο πρόβλημα μπορούσε να υπάρξει, αν και δεν χρειάστηκε, γιατί η όλη διοργάνωση ήταν άψογη από κάθε πλευρά και όλοι οι προσκεκλημένοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
      Ιδιαίτερα, η φιλοξενία των συμμαθητών μας, παρά τον φόρτο των ημερών, ήταν περισσότερο απο εξαιρετική, αφού δεν μας άφησε να αισθανθούμε απομακρυσμένοι έστω και για μία στιγμή.
     Εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια έγιναν για τις μπομπονιέρες, που ήταν όλες πίνακες ζωγραφικής με διαφορετικά θέματα, διαστάσεων 9 Χ12 cm, τις οποίες εδώ και μήνες ζωγράφιζε ο Βαγγέλης με την γνωστή τεχνική του.
   
Σε όλους μας, δόθηκε η ευκαιρία  να απολαύσουμε τις πεντακάθαρες και υπέροχες παραλίες της περιοχής και τα άλλα αξιοθέατα ( πηγές Αχέροντα κτλ ) και να υποσχεθούμε στον εαυτό μας να μην αργήσουμε να επιστρέψουμε σε κάποιες διακοπές μας.
    Ευχόμαστε στο νέο ζευγάρι ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΝ και να χαρίζουν χαρά και ευτυχία σε όλους όσους αγαπούν. Και καλή συνέχεια, γιατί…
‘’Ένα παιδάκι είναι λίγο, πολύ λίγο
       Δύο παιδάκια είναι λίγα, τι να πώ..’’
Στους δε ευτυχείς παππουδες και γιαγιάδες, να τον καμαρώσουν και γαμπρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: